Produkt dnia
TKANINA WISKOZOWA CARLA
TKANINA WISKOZOWA CARLA
36,00 zł
mb
TKANINA WISKOZOWA ALAYA RED
TKANINA WISKOZOWA ALAYA RED
38,00 zł
mb
TKANINA WISKOZOWA AMANDA WHITE
TKANINA WISKOZOWA AMANDA WHITE
35,00 zł
mb
MUŚLIN BAWEŁNIANY BIAŁY - CĘTKI
MUŚLIN BAWEŁNIANY BIAŁY - CĘTKI
35,00 zł
mb
Polityka prywatności

 

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż wszelkie Państwa dane osobowe wykorzystywane będą przez firmę Tkaniny Na-Dziejki Agnieszka Dzieja jedynie do celów prawidłowej realizacji zamówienia i nie będą w jakikolwiek inny sposób udostępniane i wykorzystywane. 

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest firma Tkaniny Na-Dziejki Agnieszka Dzieja z siedzibą w Łodzi (92-524), Sacharowa 39/13602-828-676.
  2. Dane osobowe podawane w przypadku zakładania konta użytkownika w serwisie będą przetwarzane w celu wykonania umowy – założenia i zarządzania kontem, zapewnienia jego obsługi i rozwiązywania problemów technicznych oraz realizacji umów sprzedaży – zgodnie z art.6 ust. b RODO.
  3. Dane osób dokonujących zakupów bez zakładania konta będą przetwarzane w celu realizacji umowy sprzedaży na podstawie art. 6 ust. 2 RODO.
  4. Jeżeli się na to zgodzisz dane mogą być także wykorzystywane w celach wysyłania informacji handlowych drogą elektroniczną, zgodnie z art. 6 ust. a RODO.
  5. Dodatkowo, przepisy prawa wymagają od nas przetwarzania Twoich danych dla celów podatkowych i rachunkowych (art. 6 ust. c RODO).
  6. Dane będą przechowywane przez okres obowiązywania umowy, a także po jej zakończeniu w przypadku, gdy przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony przed ewentualnymi roszczeniami, a także na żądanie kompetentnych organów władzy publicznej, a po tym okresie, jedynie w przypadku i w zakresie, w jakim będą wymagać tego przepisy prawa.
  7. Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, a także prawo do usunięcia danych lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych zgodnie z treścią art. 15 – 21 RODO.
  8. Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych - jeśli uznacie Państwo, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  9. Dane osobowe mogą być udostępniane podmiotom zewnętrznym w celu ich przetwarzania w imieniu Administratora, takim jak: DPD Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-274), przy ul. Mineralnej oraz Home.pl Spółka Akcyjna z siedzibą w Szczecinie (70-653) przy ul. Zbożowej 4.
  10. Dane osobowe będą również udostępniane podmiotom i instytucjom upoważnionym do dostępu do nich na mocy przepisów prawa (np. Urząd Skarbowy).
  11. Abyśmy mogli zawrzeć umowę przy założeniu konta wymagamy podania danych oznaczonych gwiazdką. Jeśli z jakiegoś powodu nie podacie Państwo tych danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zawrzeć umowy, a w konsekwencji nie będziesz mogli Państwo korzystać z usług sklepu. Jeżeli wymagają tego przepisy prawa, możemy wymagać od Państwa podania innych danych niezbędnych np. ze względów rachunkowych lub podatkowych. Poza tymi przypadkami podanie Twoich danych jest dobrowolne.
  12. Nie będziemy podejmowali wobec Państwa zautomatyzowanych decyzji, w tym będących wynikiem profilowania.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl